Prepaid creditcard van MasterCard

Prepaid creditcard van MasterCard

Prepaid creditcard van MasterCard

Voor iedereen die het betaalgemak van een creditcard wil zonder de kopzorgen, is er nu de Prepaid MasterCard. Dit is één van de meest geaccepteerde prepaid creditcards in de wereld. Je betaalt slechts € 17,50 per jaar voor een Prepaid MasterCard, die na opwaarderen hetzelfde werkt als een creditcard. Je kunt er wereldwijd mee betalen en uiteraard ook online. Alleen al in Nederland kun je op meer dan 90.000 plaatsen terecht. Overal waar het MasterCard-logo wordt weergegeven, kun je de Prepaid MasterCard gebruiken. Bovendien is het gebruik van de Prepaid MasterCard erg veilig. En je krijgt € 5,- cadeau als je binnen een maand na aanvraag van  € 15,- op de kaart stort.

Bekijk de aanbiedingen

Hoe werkt het?

Je vraagt de kaart eenvoudig online aan en dat kost je minder dan vijf minuten. ICS (het bedrijf dat Visa en MasterCard uitgeeft) beoordeelt je vervolgens je aanvraag. Je komt in aanmerking voor de kaart als je 18 jaar en ouder bent. Meestal duurt het twee weken voordat je de Prepaid MasterCard thuis ontvangt. Zodra je de kaart hebt ontvangen, kun je via internetbankieren de kaart opwaarderen voor € 0,95. Lees hier meer over de details van het opwaarderen. Het is ook mogelijk via een overschrijvingsformulier je Prepaid MasterCard op te waarderen. Vervolgens kun je je Prepaid MasterCard als een volwaardige creditcard gebruiken (behalve dat je niet meer kunt uitgeven dan je gestorte bedrag. Wil je het gestorte bedrag weer terugboeken naar je bankrekening? Dan kun je bellen met de klantenservice en wordt het teruggestort, of je doet dit online. Zo je ziet zijn er vele voordelen bij de prepaid Mastercard.

Voordelen van de prepaid Mastercard

Geen BKR-toetsing. Omdat je zelf het geld op de Prepaid Mastercard stort, is deze creditcard eigenlijk geen ‘kredietkaart’, maar een zogeheten ‘debit card’, een ‘debetkaart’. Als je iets aanschaft met je Prepaid Mastercard schiet Mastercard je het bedrag niet voor, zoals bij een reguliere creditcard, maar betaal je met je eigen geld. Je kunt het zien als een virtuele portemonnee, vergelijkbaar met de Chipknip, maar dan wel veel breder inzetbaar en geaccepteerd dan de inmiddels afgeschafte Chipknip. Omdat betalen met de Prepaid Mastercard geen vorm van lenen is, hoeft je kredietwaardigheid en betalingsmoraal ook niet getoetst te worden bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). Ook een auto huren en het online kopen van een vliegticket behoort tot de mogelijkheden, lees aan welke voorwaarden je dan moet voldoen, natuurlijk is voldoende saldo het eerste.

Smartphone app

Je kunt op je smartphone een app – de ICS Prepaid Card App – downloaden waarmee je altijd en overal inzicht in je uitgaven en saldo kunt verkrijgen.

Veilig gebruik

Het is veilig. Bijna alle aankopen die je met je Prepaid MasterCard doet, zijn automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Daarnaast is online betalen nog veiliger vanwege de Aflevergarantie, Fraudepreventie en de MasterCard SecureCode. Aflevergarantie betekent dat wanneer een product niet bij je wordt afgeleverd, MasterCard de transactie terugdraait. Bij Fraudepreventie neemt ICS meteen contact met je op als ze een verdachte transactie zien die met je Prepaid MasterCard is gedaan. De SecureCode is een code die alleen jij kent en je bank, waardoor je online aankopen nog veiliger worden. Ook krijg je Aanvullende Reisverzekeringen bij je Prepaid Mastercard. Hiermee ben je overal ter wereld automatisch verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

Contactloos betalen

Je kunt met je Prepaid MasterCard contactloos betalen, net zoals met betaalpassen die van deze nieuwe technologie zijn voorzien. Je kunt overal contactloos betalen als je het contactloos betalen-logo ziet.

Contact met Mastercard

Zeven dagen per week kan je bij de klantenservice van de Prepaid MasterCard terecht voor al je vragen, via +31(0)20-6600766.

Prepaid creditcard van MasterCard

Zoals je ziet is deze kaart er voor iedereen zonder beperkingen en gedoe. De kaart is bijzonder gemakkelijk te bestellen en wordt bij je thuis afgeleverd. Gebruik voor extra veiligheid en shoppen online. Maar natuurlijk ook voor gebruik in het buitenland waar je wel wat extra financiële bescherming kunt gebruiken.

Bekijk de aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tot 1500 lenen zonder BKR toetsing? Klik hier!