Prepaid creditcard in het buitenland

Prepaid creditcard in het buitenland

Prepaid creditcard in het buitenland

In het buitenland is de prepaid creditcard een meer geaccepteerd betaalmiddel dan bij ons Nederlanders. Vaak staan wij nog enigszins argwanend tegenover dit betaalmiddel. Dit komt voornamelijk door onbekendheid met dit soort kaarten en de behoudende opstelling die ons Nederlanders soms zo kenmerkt. Toch lijkt het zo dat er soms niet meer te ontkomen is aan het aanschaffen van een creditcard, al dan niet prepaid. Met je prepaid creditcard in het buitenland krijg je niet alleen extra aanvullende verzekeringen gratis, maar kun je ook nog eens gemakkelijk betalen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er geld van je rekening wordt gehaald zonder dat je daar toestemming voor hebt gegeven.

Bekijk de aanbiedingen

Prepaid creditcard in het buitenland

Een creditcard is voor de bekende en grote financiële instellingen een vorm van kredietverlening. Bij aanvraag van een creditcard wordt er dan ook vrijwel altijd een toets gedaan bij het Bureau Krediet Registratie. In het geval je hier met een negatieve registratie bekend staat kun je jouw creditcard vaak wel vergeten. Maar niet alleen wordt er vaak een BKR toets gedaan, ook stellen bijvoorbeeld banken vaak eisen aan jouw inkomen. Voldoe je niet aan deze eis, dan is een creditcard voor jou niet weggelegd. Deze problemen heb je niet met een prepaid kaart, geen bkr toetsing, geen inkomenseis en je kunt deze kaart dus altijd succesvol aanvragen.

Je kunt niet meer zonder

En wat doe je dan? Want in veel gevallen kun je niet meer zonder creditcard. Denk maar eens aan het boeken van vliegtickets. Met name de zogenaamde prijsvechters in de luchtvaartwereld verlangen dat je je tickets online koopt en betaalt met een creditcard, pinpas of prepaid kaart. Heb je deze niet, dan ben je bijna aangewezen op de duurdere maatschappijen, waardoor dat tripje dat je gepland had niet meer binnen jouw budget past. Daarnaast is een prepaid creditcard ook fijn om bij je te hebben in het buitenland. Je kunt deze gebruiken als jouw bankpas het om wat voor reden dan ook niet meer doet. Maar ook wanneer je besluit een auto te gaan huren zal de verhuurder vrijwel altijd een creditcard van jouw verlangen.

Ja, voor iedereen een creditcard

Maar niet getreurd, want er is nu voor iedereen een creditcard, namelijk de prepaid creditcard. Dit is een creditcard waarop je zelf een bepaald bedrag stort, dus uit eigen middelen. Het aanvragen van een prepaid creditcard is eenvoudig en kent geen toetsingen of andere belemmerende factoren. De prepaid creditcard is in gebruik precies hetzelfde als de reguliere creditcard. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd, waarbij je er wel zelf op moet letten dat er voldoende saldo op de prepaid creditcard staat. Dit is online erg gemakkelijk in te zien. Bijstorten op de creditcard is net zo eenvoudig en doe je ook zelf online. Ook het terugboeken van het saldo van de prepaid creditcard op jouw betaalrekening gaat snel en eenvoudig. De vakantieperiode staat al voor de deur. Vraag vandaag nog jouw prepaid creditcard aan, dan heb je deze tijdig in huis.

Bekijk de aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. re-enactment schreef:

    goed artikel, heel erg bedankt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tot 1500 lenen zonder BKR toetsing? Klik hier!