Goedkoopste prepaid creditcard

Goedkoopste prepaid creditcard

Goedkoopste prepaid creditcard

In de jacht op de goedkoopste prepaid creditcard duizelt het me af en toe als ik dat eens ga uitzoeken. Als je de aanbiedingen moet geloven is de één nog goedkoper en beter dan de andere. Maar laat je geen zand in de ogen strooien want zeker met dit soort aanbiedingen word je in de maling genomen voordat je het in de gaten hebt. Kies gewoon voor een aanbieder die de kaart zelf uitgeeft en je weet zeker dat er niet allerlei obscure tussenhandelaren tussen zitten die via bijvoorbeeld Mastercard een kaart uitgeven, maar er zelf ook nog een bekkie aan willen verdienen. Dat is dan uit jouw portemonnee voor alle duidelijkheid. Nou goed, wil je er meer over weten, lees dan vooral verder en je komt er vanzelf achter dat de prepaid creditcard die hier aangeboden wordt gewoon de goedkoopste en het meest betrouwbare is.

Bekijk de aanbiedingen

Waarom heb je maar 1 kaart dan

Bij alle andere websites die met die kaarten lopen te leuren zie je vanzelf dat juist die kaarten worden aangeboden waar ze zelf het meeste aan verdienen. Niet erg gunstig voor de consument dus. Je zult steevast zien dat bijna alle websites die zich begeven in de wereld van de prepaid creditcard Viabuy het beste vinden. Nou, ik kan je één ding verklappen, het is de slechtste kaart die je kunt kiezen. Lees zelf maar de recensies (lees en huiver) die je zo op Google kan vinden. Het is één en al treurigheid. Te duur, onverwachte kosten, slechte klantenservice, moeilijk opwaarderen en ga zo nog even door. Die kaart moet je dus zeker niet hebben. Maar een goedkope prepaid creditcard heeft zeker zijn voordelen en ook nadelen. Maar zeker ook voor de vakantie vind ik de voordelen toch wel groter.

Maar er zijn toch meer prima kaarten

Het is zeker waar dat er andere prepaid creditcards zijn die ook prima aan de verwachtingen voldoen. Zo kun je kiezen voor een Visa kaart die uitgegeven wordt door Visa zelf en daar is op zich ook niets mis mee. Alleen heb ik zelf niet zoveel met dat merk omdat ik het een beetje tuttig vind, maar dat kan aan mij liggen. Maar dat is dus de reden dat ik me uitsluitend op de Mastercard prepaid richt omdat ik dat gewoon een fijne kaart vind én ook nog eens laag in aanschaf is én lage variabele kosten kent. Verder is de klantenservice van Mastercard gewoon goed op orde, je kunt daar dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Nou, als dat geen goede service is dan weet ik het ook niet meer.

Overzicht van de bekendste prepaid kaarten

Ik heb een overzichtje gemaakt waarbij je kunt zien wie de aanbieder is en wat de jaarlijkse kosten zijn. Daarnaast vermeld ik aantal variabele kosten die van belang zijn voor het dagelijks gebruik. Ik hoop dat je er iets mee kunt. Heb je het overzicht goed bekeken dan hoop ik natuurlijk dat je de prepaid creditcard die ik hier aanbied gaat bestellen.

KaartPrepaid Mastercard ClassicANWB Prepaid CardViabuy
Prijs per jaar€ 17,50€ 20,-€ 29,95
Oplaadkosten€ 0,95€ 0,951,75%
Aanschafkostengeen kostengeen kosten€ 89,70
Contant geld opnemen2%2%€ 5,-
Betalen in winkel, hotel, auto huren, enzgeen kostengeen kostengeen kosten
Kosten bij geen gebruikgeen kostengeen kosten€ 9,95 per maand
Sterren uit 5********0 (niet doen)

Paysafecard

Buiten beschouwing het ik de Paysafecard gelaten. Ik weet dat deze kaart een zekere populariteit geniet, vooral als je anoniem online wil betalen. Voor anoniem betalen is het zeker geschikt, maar de kosten zijn zo ontzettend hoog en de voorwaarden op de website zijn zo onoverzichtelijk dat ik er zelf niet echt wijs uit wordt. Handig is wel dat er een hoop verkooppunten zijn waar je tegoed kunt kopen voor deze kaart. Maar zoals gezegd vind ik de kosten te hoog om deze in het overzicht mee te nemen.

Wat te doen

Ben je op zoek naar een goede prepaid creditcard die niet duur is in aanschaf en geen torenhoge variabele kosten met zich meebrengt dan kies je het beste voor de originele. dat wil zeggen de Mastercard of de Visa van ICS. Dat is de originele uitgever van de kaart en daar zit niemand tussen die er ook weer iets aan moet verdienen, dat scheelt natuurlijk in de kosten. Je kunt ook nog kiezen voor de ANWB prepaid kaart, maar laten we eerlijk zijn, dat is toch wel de truttigheid voorbij als je daar mee staat af te rekenen. Maar ja, ieder zijn ding.

Handige betaaloptie

Je ziet het veel tegenwoordig, het contactloos betalen. Ik vind dat echt vet handig en het afrekenen gaat zo snel dat het eigenlijk een onmisbare functie op elke betaalkaart is. Er kan ook niet snel misbruik van worden gemaakt want er zijn verschillende veiligheden ingebouwd. Ik heb eerder geschreven over contactloos betalen, ik vind het echt handig.

Contant geld opnemen

Je ziet eigenlijk bij al deze kaarten wel dat het een duur geintje is om contant geld uit de muur te halen. Met 2% betaal je dus bij €100 opname een kostenpost van €2. Gebruik dit dus alleen in geval van nood. Het betalen bij winkels, hotels, vliegtickets, enzovoort kent geen kosten op de kaart. Het kan echter wel zijn dat de verkopende partij kosten rekent. Maar eigenlijk zie je dat voornamelijk bij het kopen van vliegtickets en auto huren. Dit gaat echter buiten de verantwoordelijkheid van de kaartverstrekker.

Goedkoopste prepaid creditcard

Het is toch niet moeilijk om gewoon de beste kaart te nemen. Gemakkelijk opwaarderen met iDeal, diverse gratis verzekeringen, goede klantenservice, lage kosten en betrouwbaar. Met deze kaart kun je in de gehele wereld probleemloos betalen en zelfs in China geld uit de muur trekken. je kiest natuurlijk voor de Mastercard prepaid Classic. Doei.

Bekijk de aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tot 1500 lenen zonder BKR toetsing? Klik hier!