Disclaimer

Zoals je onderaan deze website al hebt kunnen lezen is mijn website op geen enkele manier verbonden aan welke creditcardmaatschappij dan ook. Echter wanneer je besluit om de één of andere kaart gaat bestellen, dan kan het zijn dat ik daar een vergoeding voor krijg.
Ik heb de mogelijkheid tot het krijgen van vergoedingen wel sterk beperkt. Voor een groot aantal producten waar ik over schrijf ontvang ik géén vergoeding. Bij bijvoorbeeld Viabuy (hoi), waar ik regelmatig negatief over schrijf zou het nogal hypocriet zijn om een vergoeding te aanvaarden wanneer consumenten er weer intuinen en deze aanvragen vanaf mijn website. Hier krijg ik dus géén vergoeding voor.

Bekijk de aanbiedingen

Ook voor alle prepaid creditcards die niet in Nederland worden uitgegeven ontvang ik geen vergoeding terwijl daar wel een mogelijkheid voor is. Ik vind het vaak ook gewoon leuk om er over te schrijven. Het onderwerp creditcards en prepaid creditcards in het bijzonder heeft al geruime tijd mijn interesse. Daarom probeer ik er objectief over te schrijven, zodat de lezer er echt iets aan heeft, zonder allerlei onzin voorgeschoteld te krijgen.

Aan het aantal openbare reacties te zien zijn er veel onduidelijkheden wat betreft prepaid creditcards. Met gewone creditcards met een kredietlimiet is die onduidelijkheid veel minder. Je wordt met een prepaid creditcard al veel sneller opgezadeld met variabele kosten dan met een reguliere creditcard.

Maar goed, waar krijg ik dus precies een vergoeding voor? het gaat om de volgende producten:
Mastercard creditcard
Mastercard prepaid creditcard
Bijenkorf creditcard
Het zijn dus maar drie kaarten waar ik een vergoeding voor krijg. De reden waarom ik hier een vergoeding voor aanvaard is dat het goede betrouwbare kaarten zijn. Geen rare kosten en/of voorwaarden, maar gewoon recht door zee. Aan jou natuurlijk de keus waar je voor kiest.

Trouwens, rijk word ik er ook niet echt van. Je moet het echt leuk vinden om over dit onderwerp te schrijven, anders is het al snel niet leuk meer. Af en toe vind ik het wel moeilijk om weer eens een nieuw onderwerp op te pakken. Dan heb ik al zoveel geschreven dat ik geen idee heb waar ik het nú weer over moet gaan hebben. Meestal kom ik zelf zaken tegen die niet gaan zoals het moet en dan kom ik wel weer op een idee.
Zo heb ik laatst een auto gehuurd en na bijna een maand nog steeds de borg niet terug. Ik denk dat ik daar maar eens over ga schrijven.

Wil je iets vragen dan kun je het contactformulier invullen en voor een antwoord op veelgestelde vragen kun je de faq bekijken.

Misschien vul ik deze pagina later nog eens aan met wat andere informatie.

Bekijk de aanbiedingen

Tot 1500 lenen zonder BKR toetsing? Klik hier!