Win €2500 en krijg direct 10% korting met Mastercard

Win €2500 en krijg direct 10% korting met Mastercard

Win €2500 en krijg direct 10% korting met Mastercard

Leuke nieuwe actie van Mastercard deze maand. Je maakt niet alleen kans op een shoptegoed van maar liefst €2500, maar daarnaast kun je direct profiteren van een 10% kortingscode bij Fonq. Fonq heeft bijna alles op het gebied van interieur inrichting. Zo vind je er de categorieën verlichting, stoelen, barbecues, woonaccessoires, bed & bad, baby & kids, huishouden, doe het zelf en vrije tijd. Uiteraard is er veel meer keuze dan hier genoemd. Maar goed, je moet er zelf maar eens kijken of het iets voor je is. Volgens mij is het niet heel erg goedkoop, maar je vindt er wel bijzondere spullen die je niet bij de Ikea tegenkomt. Het ligt er maar net aan wat je budget is.

Bekijk de aanbiedingen

Hoe werkt de actie

Zoals bij elke actie van Mastercard in samenwerking met een bedrijf moet je je aankoop doen met je Mastercard om gebruik te maken van de 10% kortingscode en om mee te dingen naar de super shoptegoed van €2500.
Om kans te maken om dit shoptegoed te winnen moet je iets kopen bij Fonq, maakt niet uit wat of hoe duur. Vervolgens beantwoord je een paar vragen, zoals voor welke ruimte je je gewonnen bedrag gaat gebruiken. Daarna je naam en je mailadres en daarna doe je al automatisch mee. Ben je de gelukkige winnaar, dan wordt je per mail op de hoogte gesteld.

Waar kan ik meedoen

Simpel, je gaat naar de actiepagina van Fonq en je vult het in. Kind kan de was doen. Succes 🙂

Móet ik meedoen?

Het zal me een worst wezen. Trouwens, de code die je moet gebruiken voor direct 10% korting is MCPSS4EZEA. Kun je invullen tijdens het afrekenen van je bestelling (getest, het werkt).

katten krablaptop

foto van Fonq.nl

Uitgelicht artikel

Ik kende Fonq niet en om dit gebrabbel van mij hier toch nog een beetje inhoud te geven heb ik voor de bezitters van een katbeest een guitig artikel gevonden. Het is een krabpaal in de vorm van een laptop voor €29,95. Je vindt dat kattending hier. Onder het motto: Je moet het maar nodig hebben.

Verdienmodel

Alleen als je een prepaid creditcard aanschaft via mijn website dan krijg ik daar een bescheiden vergoeding voor (niet altijd). Voor bestellingen bij Fonq krijg ik (helaas) niets. Bestel dan!

Bekijk de aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tot 1500 lenen zonder BKR toetsing? Klik hier!