Hotel Transylvania 3 met Mastercard

Hotel Transylvania 3 met Mastercard

Hotel Transylvania 3 met Mastercard

Goed nieuws voor de houders van een Mastercard creditcard. Met een beetje mazzel kun je met zijn vieren gratis naar de allernieuwste film van Hotel Transylvania (3). Het enige wat je hoeft te doen is naar de speciale actiepagina gaan en je naam en email adres op te geven. Het is een actie van Mastercard zelf, dus met de privacy zit het wel snor. Een andere voorwaarde is dat je je Mastercard minimaal 1 keer gebruikt in de periode van 1 juni tot 2 juli. Dat kan zijn met een online shopping dinges, maar het kan net zo goed zijn bij een keertje tanken, zolang je de kaart in deze periode 1 keer gebruikt kun je al mee doen met deze keileuke actie. Lees verder om te ontdekken hoe je mee doet en wanneer je met je gewonnen kaartjes Hotel Transylvania 3 kunt gaan bekijken. Je kunt trouwens 4 kaartjes winnen, ik kon dat helaas niet in de titel kwijt (te lang en zo).

Bekijk de aanbiedingen

Wanneer en waar

Ben je de gelukkige die de bioscoop kaartjes wint voor Hotel Transylvania 3 dan word je uitgenodigd om de première bij te wonen op 15 juli in Pathé Arena Amsterdam. Je bent dan 1 van de eerste Nederlanders die deze film gaat zien omdat pas vanaf 18 juli de film te zien is voor de rest van het gepeupel. Onderaan dit bericht zal ik een Youtube video zetten zodat je alvast kunt genieten van een voorvertoning van deze leuke nieuwe film. Ik heb zelf ook met veel plezier gekeken naar  Hotel Transylvania 1 & 2 en ik moet zeggen dat het ook voor volwassenen een bijzonder vermakelijke film is. Mijn dochter van 14 wil er helaas niet naar toe, want stom en kinderachtig (lol). Je weet wel, puberteit, school stom, papa stom, mama stom, wereld stom, alles stom.

Meer aanbiedingen van Mastercard

In de mail die ik kreeg van Mastercard staan nog meer aanbiedingen en win acties. Of het wat is weet ik niet, maar voor de volledigheid zal ik ze ook even opsommen.

1. Bij Travelbags 15% korting en kans op een gratis koffer.
Ook hier weer je gegevens invullen (naam en email), let op het invullen van je telefoonnummer is niet verplicht. Beter niet invullen, anders gaan ze de hele dag lopen te bellen (denk ik). Als je je gegevens invult dan krijg je een kortingscode, die kun je dan gebruiken bij je online bestelling van een koffer. Je moet dan wel met je Mastercard afrekenen. Weet je wie er ook koffers (goedkoop) heeft? Hoi.

2. Win je reis terug bij Cheaptickets
Zelfde actievoorwaarden als bovenstaand. Bij Cheaptickets hebben ze trouwens wel eens leuke aanbiedingen. Ook weer betalen met je Mastercard, of natuurlijk met je coole Monese prepaid creditcard met bankrekening voor gratis. (ik kan wat verdienen alert)

3. Basiscursus fotografie bij Kamera Express
Op zich wel leuke actie, als je daar een camera koopt (je moet het maar nodig hebben), dan krijg je een basiscursus fotografie voor gratis. Ik zie dat er een speciale aanbieding is voor een schijnbaar bijzondere camera (ik heb er geen verstand van en ik maak alleen maar foto´s met mijn mobieltje), maar het is deze aanbieding:
Nu tijdelijk de SONY CYBERSHOT DSC-RX100 MARK III voor €499,- en de SONY A7 + SEL 28-70MM OSS (ILCE7KB.CE) voor € 888,- bij betaling met je Mastercard.

Doorlopende aanbiedingen van Mastercard

Verder zie ik nog doorlopende aanbiedingen van Adidas, Hertz, Expedia en hotels.com. Heb je daar interesse in dan moet je die maar gaan bekijken. Ik houd het nu bij de actuele specials van Mastercard.

Tekst gaat verder onder de video

Over dit bericht

Liefdewerk oud papier noemen ze dat. Doe je mee met een actie of koop je 1 van de aanbiedingen die hierboven staan dan verdien ik daar niets aan. Ik vind het gewoon leuk om er over te schrijven. Ik verdien alleen wat als je een creditcard aanvraagt, of een prepaid creditcard van Mastercard of van Monese. Voor alle andere prepaid kaarten wil ik geen vergoeding en al helemaal niet van Viabuy.

Bekijk de aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tot 1500 lenen zonder BKR toetsing? Klik hier!