Creditcard zonder BKR toetsing (tips)

Creditcard zonder BKR toetsing

Creditcard zonder BKR toetsing

Het is een vraag die ik via het contactformulier regelmatig gesteld krijg: Kan ik een creditcard zonder BKR toetsing krijgen? Het is niet een vraag die met ja of nee kan worden beantwoord, zoals met veel vragen zijn er verschillende oplossingen mogelijk, dus ook voor een creditcard zonder toetsing. Ik zal in dit artikel uitleggen welke stappen je kunt nemen om dit toch voor elkaar te krijgen. Soms ligt de oplossing voor de hand en heb je er niet veel aan en bij een andere oplossing denk je, hé, daar had ik nog niet aan gedacht. Maar om te beginnen is het ook niet zo handig om jezelf een BKR notering aan te smeren. Beter kun je helemaal nergens geld lenen of rood staan. Dan heb je ook geen gezeur aan je hoofd en misschien nog wel belangrijken, geen maandelijkse verplichtingen bij die aasgieren.

Bekijk de aanbiedingen

De oplossingen

Kijk, er zijn verschillende oplossingen te bedenken om aan een creditcard te komen terwijl je daar eigenlijk geen recht op hebt vanwege je slechte betaal verleden. Ik zal ze overzichtelijk voor je opsommen, dan kun je zelf kijken wat voor jou een oplossing zou kunnen zijn.

Je BKR notering wegwerken

bkr bij een creditcardLaten we dan maar beginnen met een open deur. Je betaalt al je schulden af, wacht 5 jaar en je kunt gewoon zonder probleem bijna elke creditcard aanvragen die je maar wilt. Natuurlijk moet je wel een vast inkomen hebben. anders vis je alsnog naast het net. Voldoe je je openstaande schulden dan zal dit bij het BKR genoteerd worden met een ´H´. Jawel, de H van herstel. Nu ziet het bedrijf wat komt toetsen dat je je schulden hebt voldaan. Dit kan in sommige gevallen een reden zijn om je toch een creditcard te verstrekken. Het kan wel gebeuren dat er een borg wordt gevraagd.

Je gaat een prepaid creditcard gebruiken

Met deze oplossing maak je jezelf er gemakkelijk van af. Je vraagt gewoon zo´n kaart aan, bijvoorbeeld de prepaid creditcard van Mastercard met al zijn voordelen (ook toevallig! (lol)) en je bent klaar. Alleen wat wel een nadeel is dat het wat lastiger is om een auto te huren, ik heb daar uitgebreid over geschreven. Lastig, maar niet onmogelijk, lees het artikel over prepaid creditcard auto huren en je bent helemaal op de hoogte. Voor het reserveren van een hotelkamer maakt het eigenlijk niet zoveel uit wat voor een kaart je gebruikt. Ook hier heb ik eerder over geschreven met de titel hotelkamer boeken met prepaid creditcard.

Je koopt een creditcard

Nu komen we nogal in het grijze circuit terecht en het is dan ook de vraag of je dat er voor over hebt. Heb je geld maar geen creditcard en wil je er per se eentje hebben dan is in dit geval met geld alles te koop. Om je een idee van de kosten voor zo´n kaart te geven zal ik deze op een rijtje zetten. Let wel dat dit slechts indicatief is en tussentijds kan veranderen. Houd je goed vast, want het kost wel wat. Maar aan de andere kant kun je dan ook kiezen wat je wil. Mastercard, Visa en zelfs American Express. De geschatte kosten zijn als volgt:

mastercard en visaVisa World card of Mastercard Classic: Bij Oost-Europese bank: €570 inclusief verzending. 2 jaar geldig en slechts kleurenkopie van je paspoort opsturen. Levering binnen 14 dagen.

american express kaartenAmerican Express green/gold/platinum card: Wat meer voorwaarden dan bovenstaande kaarten. Kopie paspoort notarieel, kopie energie rekening notarieel, bank reference letter. Kosten €1250. Maar dan heb je ook wat.
Bij interesse kun je een bericht sturen via het contact formulier.

Is dit verstandig om te doen?

Tsja, of dit een verstandige keuze is dat weet ik niet. Vaak hebben met een BKR notering niet echt veel geld, dus in het geval van bovenstaande dure kaarten kun je jezelf afvragen of je er goed aan doet. Je kunt het geld ook gebruiken om wat schulden mee af te lossen, dan ben je eerder uit de problemen en kun je vervolgens gewoon in Nederland een kaart aanvragen (wat ook gelijk een stuk goedkoper is).

Creditcard zonder BKR toetsing

Ik hoop dat je er iets aan hebt en gebruik kunt maken van 1 van de oplossingen die ik hier geef. Het aanvragen van een creditcard wanneer je een slechte kredietscore hebt blijft lastig, maar zoals je hebt kunnen lezen niet onmogelijk.

Bekijk de aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tot 1500 lenen zonder BKR toetsing? Klik hier!